top of page

OVER ONS

KENNIS, ERVARING & KUNDE

Zonder deze drie kernwaarden is het onmogelijk om een goed ambachtelijke en allround vakman te zijn. Dat dit niet in een paar jaar realiseerbaar is mag duidelijk zijn. Daar zit dan ook precies de kracht van kleine familiebedrijven. Van jongs af wordt al vaak aan de keukentafel deze kennis over het ambacht, gevraagd of ongevraagd, gedeeld.

-over ons-.JPG
FAMILIE BEDRIJF
SINDS 1961

Zo ook bij Delstuc, waar oprichter Robert van Delden zijn ruim 50 jaar verworven kernwaarden doorgaf aan zijn zoon Anton, de huidige eigenaar, die vervolgens zijn 40 jaar ervaring aan het doorgeven is aan zijn zoon Rob, die ook al weer sinds 2003 in het bedrijf werkzaam is. Met de drie genoemde kernwaarden binnen Delstuc zit het dus voorlopig wel goed.

 

Ons bedrijf is er trots op dat wij door deze bewezen kernwaarden sinds 2001 lid mogen zijn van “Het Neerlandsch Stucgilde” waar Anton zelfs recent door de leden is verkozen als voorzitter.

NAAR NU, 2019

Momenteel geeft Anton nog leiding aan het bedrijf. Daarnaast geeft hij al vele jaren les op verschillende vakscholen en instellingen. Ook zit hij in besturen en werkgroepen van vakgerichte organisaties. Hiermee wil hij zijn steentje bijdragen aan de maatschappelijke verantwoordelijkheid om het mooie ambacht op een goede manier door te geven aan de volgende generaties.

De uitvoering op de werkvloer binnen Delstuc wordt gedaan door zoon Rob en een paar zeer enthousiaste, ervaren en vakkundige medewerkers die zich al tientallen jaren hebben verbonden aan ons bedrijf. Samen zijn we in staat, om de onszelf opgelegde hoge kwaliteitseisen uit te voeren.

Schermafbeelding 2019-03-08 om 21.00.59.
Foto Sander.jpeg
"SAMEN ZIJN WE IN STAAT DE HOGE KWALITEITSEISEN UIT TE VOEREN"

Wij prijzen ons ook gelukkig dat wij tegenwoordig onze vaste medewerkers, indien nodig per project, kunnen aanvullen met een groot wisselend team van om ons heen verzamelde gepassioneerde, enthousiaste en gespecialiseerde vakbroeders.

Deze nieuwe werkvorm zorgt ervoor dat wij, onder onze vlag en verantwoording in staat zijn, om welk project dan ook op een goede manier te kunnen uitvoeren. Gelijkwaardig samenwerken is hierbij het sleutelwoord voor succes gebleken.

BEL ONS: +31 6 22234235

bottom of page